Your story. Our inspiration.
An unforgettable celebration.

Allure Weddings & Events logo - weddingplanner & stylist - eventplanner & stylist

WEDDINGPLANNER & STYLIST VOOR JULLIE HUWELIJK

Trouwen is een unieke belevenis en een van de belangrijkste momenten in het leven. Make it count!
Het is een huizenhoog cliché, maar je trouwdag vliegt razendsnel voorbij. Dan wil je toch van iedere seconde genoten hebben? Laat je daarom bijstaan door een professionele, ervaren weddingplanner die met uiteenlopende diensten al je zorgen wegneemt.

Met Allure als weddingplanner realiseren we samen het huwelijk van jullie dromen op basis van je persoonlijke wensen. Belangrijk voor ons is dat het totaalbeeld klopt en dat ieder onderdeel perfect op elkaar is afgestemd tot een harmonieus geheel waar jullie zich in herkennen.

Your story. Our inspiration. An unforgettable celebration.
Daar gaan we voor, nothing less.

DIENSTEN

Styling

Styling

Ieder koppel en dus ieder huwelijk is anders. Wie jullie zijn en waar jullie voor staan, moet terug te vinden zijn in de styling. Het is belangrijk dat alle elementen de juiste sfeer uitstralen. Als gedreven huwelijksplanner luisteren we aandachtig naar al je wensen en creëren we een totaalconcept met jullie favoriete kleuren of volgens een specifiek thema, met passende decoratie en drukwerk op maat.

.

Weddingplanner

Weddingplanner

Als full service weddingplanner nemen we de hele organisatie in handen. Op basis van jullie visie en trouwbudget nemen wij contact op met de geschikte locaties, cateraars, drukkers, bloemisten, fotografen, videografen, ceremoniewagens en meer. Alles wordt voor jullie geregeld, zodat je ook van de voorbereidingen kan genieten. Aangezien we onze diensten als huwelijksplanner in een volledig pakket aanbieden, kan je ook rekenen op professionele dagcoördinatie.
..

Verhuur

Verhuur

Als huwelijksplanner actief in Antwerpen, Gent, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en de rest van België, vergaarden we over het hele land reeds ervaring in het stylen en plannen van huwelijken. Maar ook voor je gedroomde decoratie staan we in. Bij Allure vind je de juiste decoratie-elementen die je dag zo bijzonder zullen maken. Van theelichthouders en sierkussens, tot vazen en fotolijsten: alle mooie details om jullie huwelijk dat extra beetje allure te bezorgen.
d

Start typing and press Enter to search