Your occasion. Our inspiration.
An unforgettable celebration.

Allure Weddings & Events logo - weddingplanner & stylist - eventplanner & stylist

PLANNER & STYLIST VOOR UW PRIVÉFEEST

De organisatie van een privé-feest kan veel tijd in beslag nemen en tot onnodige stress leiden.
Allure Weddings & Events neemt het roer graag van u over en loodst u met plezier door de voorbereidingen. We verzorgen uw feest tot in de kleinste details, met veel aandacht voor de aankleding en sfeer. Ook tijdens het event houden we alles in de gaten, zodat u ten volle aandacht kan hebben voor uw gasten. We staan altijd garant voor maatwerk en kwaliteit.

Allure Weddings & Events verzorgt unieke verjaardagsfeesten, sfeervolle babyborrels, vrolijke communie- en lentefeesten en verrassende jubilea. 

DIENSTEN

Styling

Styling

Ieder feest is anders, of het nu een verjaardag, communie- of lentefeest, of een jubileum is. Wie u bent en wat de gelegenheid is, moet terug te vinden zijn in de styling. Het is belangrijk dat alle elementen de juiste sfeer uitstralen. We luisteren aandachtig naar uw wensen en creëren een totaalconcept met uw favoriete kleuren of volgens een specifiek thema.

Planning

Planning

Als full service eventplanner nemen we de hele organisatie in handen. Op basis van uw visie en budget nemen wij contact met de geschikte locaties, tentenleveranciers, cateraars, drukkers, bloemisten, fotografen, muzikanten, enz. Alles wordt voor u geregeld, zodat u ook van de voorbereidingen kan genieten. In deze formule zit de dagcoördinatie inbegrepen.

Verhuur

Verhuur

Als eventplanner actief in Antwerpen, Gent, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en de rest van België, vergaarden we over het hele land reeds ervaring in het stylen en plannen van feesten. Maar ook voor je gedroomde decoratie staan we in. Bij Allure vind je de juiste decoratie-elementen die je dag zo bijzonder zullen maken. Van theelichthouders en sierkussens, tot vazen en fotolijsten: alle mooie details om jullie feest dat extra beetje allure te bezorgen.
d

Start typing and press Enter to search