Your corporate identity. Our inspiration.
An unforgettable celebration.

Allure Weddings & Events logo - weddingplanner & stylist - eventplanner & stylist

PLANNER & STYLIST VOOR UW CORPORATE EVENT

De organisatie van een bedrijfsevenement kan veel kostbare tijd in beslag nemen. Tijd die u wellicht liever besteedt aan uw gebruikelijke taken binnen de onderneming. Allure Weddings & Events neemt de voorbereidingen graag uit uw handen. Met onze marketingachtergrond beseffen we als geen ander hoe belangrijk het is dat de identiteit en huisstijl van uw bedrijf terug te vinden zijn in de details van het evenement. We staan vanzelfsprekend garant voor maatwerk en kwaliteit.

De opening van een nieuwe zaak is altijd een belangrijke gebeurtenis. Deze mijlpaal moet dan ook in stijl gevierd worden. We bedenken samen met u het juiste concept in lijn met de identiteit van uw bedrijf.

Of u wilt een bescheiden personeelsdrink organiseren of een groot feest voor klanten en leveranciers? We denken met u mee en verrassen uw genodigden met een uniek event.

DIENSTEN

Styling

Styling

Ieder bedrijfsevenement is anders. Niet alleen heeft u als bedrijf een eigen identiteit en huisstijl, ook het type evenement is bepalend voor de juiste styling. Organiseert u een seminarie, een openingsreceptie, een personeelsfeest of misschien zelfs een awarduitreiking? En wie is de doelgroep van uw evenement? Al die elementen moeten samengelegd worden in een totaalconcept dat volledig de juiste sfeer uitstraalt, met de juiste kleurencombinatie en/of het juiste thema.

Planning

Planning

Als eventplanner nemen we de hele organisatie van uw bedrijfsevenement in handen. Dat kan een openingsreceptie zijn, een personeelsfeest, een seminarie, of iets anders. Op basis van het type evenement, de doelgroep en uw huisstijl leggen wij de geschikte locatie, tentenleverancier, cateraar, drukker, bloemist, fotograaf, muzikant, enz. vast. Dankzij onze marketingachtergrond kunnen we ook de volledige communicatie, van copy tot design en mediaplan, voor u uitwerken.

Verhuur

Verhuur

Als eventplanner actief in Antwerpen, Gent, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en de rest van België, vergaarden we over het hele land reeds ervaring in het stylen en plannen van feesten. Maar ook voor je gedroomde decoratie staan we in. Bij Allure vind je de juiste decoratie-elementen die je dag zo bijzonder zullen maken. Van theelichthouders en sierkussens, tot vazen en fotolijsten: alle mooie details om jullie feest dat extra beetje allure te bezorgen.
d

Start typing and press Enter to search